تاریخ امروز:6 خرداد 1403

ایده‌های رنگی و خلاقانه برای شیرینی پزی

شیرینی‌ پزی فقط یک فعالیت مربوط به پخت و پز نیست، شیرینی‌پزی در دسته‌ی هنرها قرار می‌گیرد و یکی از فعالیت‌های مورد علاقه‌ی بسیاری از افراد، چه به صورت حرفه‌ای و چه به صورت تفریحی و روزمره است. بیشتر ما طرز تهیه کیک‌های خانگی که همیشه با تخم مرغ، آرد، شیر و روغن پخته می‌شوند را می‌دانیم؛ اما اگر به سرتان زد که چند ایده‌ی جذاب و رنگی برای پختن کیک و شیرینی امتحان کنید، می‌توانید از انواع رنگ‌های خوراکی طبیعی و فرآوری شده استفاده کنید.

همچنین همیشه می‌توانید روی تزئینات جذابی مانند پودر نارگیل، اسمارتیز، تکه‌های شکلات و کاکائو و همچنین بادام و میوه‌های خشک یا تازه حساب کنید، اما اگر دوست دارید که حسابی در پخت شیرینی خلاقیت به خرج دهید، موارد زیر را در نظر داشته باشید!

  • اگر از تزئینات همیشگی و کرم کاراملی که روی پنکیک می‌ریزید خسته شده‌اید، یک راه جالب جدید را امتحان کنید: یک بسته اسمارتیز بردارید و رنگ‌های مورد نظرتان را جدا کنید، بسته به تعداد پنکیک‌ها حدود 20 الی 30 عدد اسمارتیز به یک یا چند رنگ کفایت می‌کند. سپس یک یا چند بسته آبنبات بردارید و در ماکروو تا حدی که نسوزند گرم کنید، آبنبات مایع را روی پنکیک بریزید و با اسمارتیزها تزئین کنید!
  • اگر شیرینی را برای پذیرایی یا حتی هدیه بردن می‌خواهید، می‌توانید شیرینی مرنگ پفکی کوچک درست کنید. مایع این شیرینی مانند سایر شیرینی‌ها از تخم مرغ، شکر و وانیل و البته آبلیمو تهیه می‌شود. پس از اضافه کردن رنگ خوراکی، آن را با قیف در طرح دلخواه در قالب شیرینی پزی کوچک یا متوسط به انتخاب کن ریخته و به مدت بیست دقیقه با فر از قبل گرم شده در 150 درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم، پس از پخت شیرینی‌ها می‌توانید آن‌ها را به تفکیک رنگ مانند یک دسته گل تزئین کنید یا در ظروف دکوری بچینید!
اشتراک‌گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *